Social

# tichete vaccinare #tichete de masa #vaccinare

Anunt important despre tichetele de masa dupa vaccinare. Se prelungeste termenul de ridicare

Autoritatile au facut noi precizari despre tichetele de masa acordate dupa vaccinarea anticovid. Conform noilor reguli, termenul pentru ridicarea acestor tichete va fi prelungit.

 

Ministrul Sanatatii, Cseke Atilla, termenul de ridicare de la centrele de vaccinare a tichetelor de masa acordate pentru persoanele cu schema completa de vaccinare a fost prelungit de la 90 de zile la 6 luni, a anuntat miercuri Ministerul Sanatatii.

Aceasta masura a fost luata din cauza aparitiei unor intarzieri in livrarea tichetelor pentru populatie.

Ministerul Sanatatii a stabilit in septembrie metodologia de acordare a tichetelor de masa persoanelor care se vaccineaza cu schema completa de vaccinare impotriva virusului SARS-CoV-2.

Conform acesteia, aceste persoane beneficiaza de o alocatie de hrana in valoare de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masa.

In luna octombrie, ministrul interimar al Sanatatii, Cseke Attila, a aprobat suplimentarea fondurilor pentru achizitia tichetelor de masa cu suma de 13,8 milioane de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea