Social

#doza trei #FDA #moderna #vaccin

Anunt FDA: Moderna nu indeplineste criteriile pentru aprobarea unui rapel

Vaccinul produs de Moderna nu indeplineste criteriile esentiale pentru a fi aprobat un rapl, anunta specialistii Administratiei pentru Medicamente si Alimente (FDA) din Statele Unite.

Potrivti FDA, vaccinul anti-Covid produs de Moderna nu indeplineste toate criteriile institutiei pentru sustinerea utilizarii unui rapel. Una dintre posibilitatile pentru care FDA face aceste declaratii este faptul ca s-a dovedit ca protectia impotriva covid ramane ridicata dupa doua doze.

Reprezentantii FDA au afirmat ca datele referitoare la vaccinul Moderna au aratat ca un rapel mareste anticorpii protectori, dar diferenta dintre nivelul anticorpilor inainte si dupa rapel nu a fost suficient de mare, in special la persoanele la care nivelul respectiv a ramas ridicat, scrie realitatea.net.

Expertii externi ai FDA urmeaza sa se intalneasca saptamana aceasta pentru a discuta despre rapelurile pentru vaccinuri. Documentele au fost insa publicate inainte ca intrunirea sa aiba loc. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea