Social

#vremea de paste #previziuni #paste #iarna #zapada

Anunt bomba! IARNA revine de Paste!

Clarvazatoarea Maria Gheorghiu face previziuni sumbre! De Paste, vremea rea va reveni in Romania, iar zapada va pune din nou stapanire pe tara noastra.

 

"In aceasta dimineata in zori, ma trezeste o lumina alba si stralucitoare, clipa in care, vad cu ochii inchisi fiind, vad dinspre Sud o intindere de Pamant acoperita cu zapada proaspat cazuta. O zapada alba si pufoasa. Ca de pe un deal, vad copilasi care coboara prin zapada si se joaca, se rostogolesc prin zapada noua. Dar vreo trei copilasi nu au vrut sa ramana pe loc si tot coborau alergand prin zapada. Dragii mei, eu nu stiu in ce loc va reveni iarna, poate fi si la munte, dar poate fi si la ses. Cert este ca vom auzi din nou de revenirea iernii , dar si de acesti copilasi care se jucau prin zapada. Sa nadajduim ca acesti copii vor fi bine, si ca numai se jucau, se bucurau de noua zapada", a fost mesajul postat de clarvazatoarea Maria Gheorghiu pe blogul personal, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea