Social

Antrenorul echipei Celta Vigo a fost demis

Conducerea clubului spaniol de fotbal Celta Vigo l-a demis pe antrenorul Miguel Angel Lotina, in urma infrangerii suferite duminica, pe teren propriu, in fata formatiei Real Sociedad 2-5, in cadrul etapei a 21-a din Primera Division , informeaza AFP.

Lotina a condus luni dimineata ultimul sau antrenament la Celta, fiind apoi chemat de presedintele gruparii din Vigo, Horacio Gomez, pentru a participat la o reuniune in cursul careia a fost anuntat ca este concediat . In varsta de 46 de ani, tehnicianul basc reusise sa o conduca in sezonul trecut pe Celta la prima sa calificare in Liga Campionilor.

Celta Vigo ocupa in prezent locul 17 in campionatul spaniol, avand un singur punct avans fata de ocupanta primului loc retrogradabil, Real Zaragoza .

Miguel Angel Lotina este al 5-lea tehnician concediat in actuala editie din Primera Division, dupa portughezul Jaime Pacheco Mallorca, Javier Clemente Espanyol Barcelona, Paco Flores Zaragoza si Joaquin Peiro Murcia .

Printre posibilii succesori ai lui Lotina la conducerea tehnica a gruparii din Vigo se numara francezul Elie Baup, sarbul Radomir Antic si spaniolii Mane si Marco Alonso.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea