Social

Antrenor de K1, snopit de golani

Marius Iulian Ursoi, antrenorul vedetelor K1 Ciprian Sora si Daniel Ghita , a fost snopit in bataie de 8 indivizi inarmati cu bate, chiar in sala in care se antrena cu elevii lui.


Bataia a avut loc in sala de sport a unui liceu din Constanta si nu a durat mai mult de un minut. Luni seara, in timp ce Ursoi isi antrena cei sase elevi, practicanti de arte martiale , peste ei au navalit opt persoane, inarmati cu bate si cu fetele acoperite de cagule. Cagulatii i-au incins in bataie pe karatisti, care au ajuns la spital. Din fericire, ranile lor au fost usoare si nu au necesitat internarea.


NEINTELEGERI

Sportivii le-au spus politistilor de la Sectia 4 ca bataia incasata a avut loc "prin grija" lui Cristian Gherghisan, de 25 de ani, despre care oamenii legii spun ca are antecedente privind fapte cu violenta. Acesta a avut in trecut o neintelegere cu Ursoi, iar acum karatistii il banuiesc ca a condus grupul de comando care i-a umplut de vanatai.



BATUTI SI MANDRI

Gherghisan a fost gasit acasa de politisti si a negat orice implicare in eveniment. Potrivit biroului de presa al IPJ Constanta, ancheta este ingreunata de lipsa de cooperare a victimelor, care au refuzat sa depuna plangeri.


FOST CAMPION

Marius Iulian Ursoi a fost campion in perioada 1996 - 2000 la karate si a cistigat, in anul 1997, Cupa Mondiala la kick-boxing. In anul 2000 s-a retras din activitate si a devenit preparator fizic si consilier in probleme de tehnica al sportivilor Ciprian Sora si Daniel Ghita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea