Social

#pnl #alegeri #orban #antonescu #opozitie #camera deputatilor #senat #senatori #senator #deputati #deputat #parlament #sedinta #vot #candidat #partid #politica #ultima ora #politic #stiri

Antonescu spune ca nu va negocia cu Orban sefia PNL

Crin Antonescu, liderul PNL, considera ca inscrierea lui Ludovic Orban in cursa pentru sefia partidului nu insemna decat o batalie pe maniera de a conduce partidul si nu o cursa special conceputa pentru acest post.

"Eu cu Ludovic Orban am facut multe lucruri, bune sau rele, dar pe aceeasi directie. Nu este o batalie pe sefia PNL, ci pe modul cum merge mai departe. Intr-o confruntare actuala, eu primesc 90% din voturi, dar daca va fi un sistem cu lista voi obtine 75% din voturi. Oamenii trebuie sa stie si sa tina minte ca nu sunt acolo pentru ca i-am pus eu. 

Este o batalie pe maniera de a conduce PNL si pe asumarea unor forme de identitate. Eu nu doresc cu orice pret, in orice conditii sa fiu la presedintia unui partid care are un sens incert pe scena politica", a precizat Antonescu.

Seful PNL sustine ca nu va exista niciun fel de negociere in acest sens si ca, daca asta a fost dorinta lui Lodovic Orban, atunci acesta s-a inselat.

"Nu am avut intentia sa il elimin din echipa cu care am condus pana acum. De data asta convingerea mea este ca Orban foloseste un armament conventional pe care il stapaneste, dar pe care il foloseste cu anumite mijloace", a mai zis Antonescu.

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea