Social

#referundum 2012 #referendum #crin-antonescu # basescu la cotroceni #curtea constitionala

Antonescu, despre decizia Curtii Constitutionale: Este nedreapta

Presedintele interimar Crin Antonescu considera "nedreapta" decizia Curtii Constitutionale de invalidare a referendumului din 29 iulie. Totodata, Antonescu spune ca nu are de gand sa se retraga din politica.

"Primul lucru care trebuie spus este ca atat eu, ca presedinte interimar al Romaniei, ca si PNL vom respecta, asa cum am anuntat si cum este corect, hotararea Curtii. Nimeni nu pun la indoiala respectarea deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR). Al doilea lucru, la fel de clar: socotim hotararea CCR nedreapta, pentru ca ignora de fapt prin acesti 8,5 milioane o majoritate reala a cetatenilor care ar fi trebuit sa constituie cvorumul", a declarat Antonescu, marti, intr-o conferinta de presa la sediul PNL.

"In mod paradoxal, cu propriile sale decizii, hotarari, solicitari, CCR a refuzat sa ia act de situatia ca cel putin peste doua milioane de alegatori romani nu puteau figura pe listele permanente si nu puteau fi luati in calcul la cvorum", a adaugat acesta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea