Social

#politicieni populisti #politicieni demagogi #crin-antonescu

Antonescu: Avem politicieni populisti si demagogi

Vicepresedintele PNL, Crin Antonescu, este de parere ca actualii locatari ai Palatului Victoria sunt " politicieni populisti si demagogi", care nu fac decat sa gaseasca "scuze pentru ca nu pot face nimic din ceea ce au promis in campania electorala".

"Nu imi aduc aminte de niciun Guvern care sa fi spus din capul locului ca nu poate face nimic din cauza Guvernului anterior", a declarat Antonescu, intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei.

Acesta este de parere ca dificultatile financiare si criza economica erau de prevazut si nu sunt cauzate de fostul Guvern, asa cum acuza Guvernul Boc si fosta guvernare a avut curajul sa refuze mariri salariale care nu puteau fi posibile.

"Noi am avut un program anti-criza , am avut un program de guvernare si ramanem convinsi ca acelea erau cele mai bune formule. Nu am castigat alegerile, nu suntem la guvernare, asa incat, cei care au castigat trebuie sa-si asume responsabilitatea si sa gaseasca solutii, daca ale noastre au fost considerate nepotrivite", adaugat liderul PNL. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea