Social

#reclamatii #amenda #antena 3 #linsaj mediatic #Sinteza zilei #Subiectiv

Antena 3, amendata de CNA pentru linsaj mediatic

Postul Antena 3 a fost amendat de Consiliul National al Audiovizualului pentru linsaj mediatic, in urma mai multor reclamatii depuse de Consiliul Suprem al Magistraturii.

Reclamatiile au fost facute de Consiliul Suprem al Magistraturii deoarece in emisiunile "Sinteza zilei", "Esential", "La ordinea zilei", "Panorama", "100 de minute", "Subiectiv" si "Exces de putere" de la Antena 3 au fost difuzate informatii neobiective si au fost aduse acuzatii fara a avea dovezi.

Principalele subiecte din cadrul acestor emisiuni au avut ca tema revocarea unor membri CSM, alegerile in CSM si erori judiciare, scrie paginademedia.ro.

"Acest post de televiziune este specializat in linsaj mediatic. Imi este clar ca Oana Haineala, Cristi Danilet si Alina Ghica au fost linsati mediatic", a declarat Narcisa Iorga, membru CNA.

Pe de alta parte, un alt membru CNA, Radu Calin Cristea, nu are aceeasi parere.

"In general n-as suspecta Antena 3 ca ar fi incercat sa prezinte problema CSM intr-un fel partizan. Avem de a face cu un subiect de presa extrem de tensionat, la care cred ca Antena 3 a incercat sa se apropie de o viziune cat mai obiectiva”, a explicat Radu Calin Cristea.


Sursa foto: www.cotidianul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea