Social

# joburi disponibile #locuri de munca #anofm

ANOFM: Peste 9.700 de joburi vacante in perioada 5-12 iulie

In perioada 5-12 iulie, la nivel national, mai bine de 9.700 de locuri de munca sunt inregistrate ca fiind vacante, anuntat Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).

In evidentele ANOFM sunt inregistrate in prezent 9.730 de locuri de munca, disponibile in perioada 5-12 iulie, scrie Mediafax. Cele mai multe joburi disponibile sunt in judetul Cluj - 1.545 -, iar cele mai putine, in judetul Caras-Severin - 5.

Dintre cele peste 9.700 de locuri de munca vacante, 720 sunt destinate persoanelor cu studii superioare, cele mai multe fiind pentru programatori (107), asistenti medical generalist (77) si consilieri vanzari asigurari (35).

Persoanele cu studii medii au la dispozitie un numar de 9.028 de joburi, cele mai multe fiind pentru muncitorii necalificati in industria confectiilor (725), confectioneri-asamblori articole din textile (723) si manipulanti marfuri (519).

Persoanele interesate se pot adresa agentiilor teritoriale pentru ocuparea fortei de munca.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea