Social

Anna Lesko, accident de masina

La bordul unei masini conduse de impresarul de turneu, cantareata Anna Lesko si doua dansatoare cu care colaboreaza au fost implicate intr-un accident rutier, in urma careia o femeie a fost grav ranita.

Tragedia s-a petrecut ieri la pranz, in fata unui centru comercial din Pitesti.



SCUIPATURI

Teodor Cristache, managerul de turneu al fostei iubite a lui Columbeanu, a declarat politistilor ca in fata unei treceri de pietoni i-a aparut brusc in fata un barbat, ceea ce l-a facut sa traga dreapta de volan. Masina s-a izbit de un stalp de electricitate si s-a invartit pe trotuar , lovind o batrana care isi plimba nepotelul cu caruciorul. Lumea s-a strans ca la circ si putin a lipsit ca artista si cele doua dansatoare sa nu fie batute de cativa huligani . La inceput, nimeni nu si-a dat seama ca tanara imbracata sport si cu o sapca de blugi trasa adanc pe ochi este Anna Lesko. Apoi oamenii au recunoscut-o si zvonul s-a intins cu repeziciune. Cantareata a intrat imediat in masina, asezandu-se pe bancheta din spate impreuna cu cele doua dansatoare. Erau socate si speriate. Lesko a incercat sa-si ascunda chipul in spatele unor ochelari de soare , insa nu a reusit sa scape de furia multimii, care nu a inteles ca ea nu are nici o vina pentru cele intamplate.

DECLARATII INTR-UN BAR

Pentru ca nu se puteau intelege cu pustii insistenti, politistii au oprit in trafic un taxi si le-au escortat pe cele trei tinere pana la masina. Lesko si dansatoarele au fost duse intr-un bar de langa politie, unde au primit cate o cafea sa se linisteasca si au dat declaratii despre cum s-a intamplat accidentul. Vedeta si insotitoarele si-au continuat drumul pana la Timisoara cu o alta masina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea