Social

#avertizare #ploi #ninsori #viscol #cod portocaliu

ANM anunta cod portocaliu de viscol in sapte judete ale tarii

Judetele Iasi, Neamt, Vaslui, Bacau, Galati, Vrancea si, partial, Buzau se afla astazi, in intervalul 4.00-14.00, sub cod portocaliu de viscol, meteorologii anuntand ninsori abundente si vant puternic, care poate depasi viteza de 70 km/h.

Administratia Nationala de Meteorologie a avertizat ca in centrul si sudul Moldovei se va depune un strat gros de zapada, iar vantul va prezenta intensificari ce vor depasi in rafala 70 km/h. Viscolul va reduce vizibilitatea la sub 50 de metri.

In zona de munte a judetului Buzau, nordul judetului Galati, precum si in judetele Bacau si Vrancea, ninsoarea va fi mai puternica in prima parte a intervalului. In schimb, vantul sufla cu putere pana la ora 14.00 viscolind si troienind zapada.

Tot pentru ziua de astazi, ANM a anuntat, in acelasi interval orar, cod galben de viscol pentru alte judete: Botosani, Harghita, Suceava, Covasna, Braila, Tulcea, Maramures, Bistrita-Nasaud, Mures, Brasov, Dambovita, Prahova si, partial, Buzau.

Astfel, meteorologii au avertizat ca va ninge in Carpatii Orientali si Muntii Bucegi, iar in prima parte a zilei va continua sa ploua abundent in Muntenia si nordul Dobrogei. De asemenea, vor fi conditii de polei.

Sursa foto: rtv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea