Social

#anl #locuinte #venituri #garsoniera #doua camere #ieftin

ANL scoate pe piata apartamente sub pretul pietei

Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va incepe miercuri, la ora 10.00, contractarea prin credit ipotecar a 320 de apartamente in cartierul " Henri Coanda ".

Este vorba despre 98 de garsoniere si 222 de apartamente cu doua camere, distribuite in opt blocuri cu cel mult trei etaje. Pretul unei garsoniere este de 46.800 de euro, iar cel al unui apartament de doua camere - 78.000 de euro. Luand in calcul ca, pe piata, in cazul proiectelor noi, pretul minim pentru un metru patrat construit este de 1.100 de euro, fara TVA, rezulta ca, pentru o garsoniera, pe piata libera se platesc 80.000 de euro, relateaza Cotidianul. Procedura achizitiei este urmatoarea: cei interesati trebuie sa viziteze, intre 12 noiembrie si 12 decembrie, expozitia de prezentare a acestor locuinte, organizata la sediul ANL din Bd.Unirii nr. 61, unde se pot inscrie in baza de date a agentiei

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea