Social

Aniversare cu Gheorghe Zamfir

Luni, 7 aprilie 2008 a avut loc aniversarea zilei de nastere a maestrului GHEORGHE ZAMFIR (s-a nascut 6 aprilie 1941 in com. Gaesti, jud.Dambovita).

Printre cei care au fost alaturi de GHEORGHE ZAMFIR si de taraful care-i poarta numele, taraf alcatuit din virtuozi instrumentisti (Marian Alexandru – vioara, Costel Pandelescu – tambal, Panciurel Constandache – trompeta, Vasile Alexandru – clarinet, Virgil Iancu – acordeon, Daniel Prodan – bracist, Costel Nichita - contrabas),s-a numarat: IRINA LOGHIN, GHEORGHE TURDA, ELISABETA TURCU, actritele ADRIANA TRANDAFIR si cristina DELEANU, actorul DAN PURIC, apoi STELIANA SIMA, GRIGORE LESE, ADRIANA ANTONI si multi, multi altii.

De la sfarsitul anului trecut maestrul Gheorghe Zamfir a revenit in forta prin succesul extraodinar obtinut cu ocazia Concertelor sustinute pe 5 decembrie 2007 la Novi Sad - Concertul “Romani pentru sarbi” cu Orchestra “Gheorghe Zamfir”, respectiv pe 5 si 7 februarie 2008 la Cairo si Alexandria (Egipt) alaturi de Orchestra Simfonica din Cairo dirijata de Ovidiu Balan (Filarmonica din Bacau). Tot atunci a fost distins si cu placheta DE AUR a Operei Nationale din Cairo. Reprezentantii mass-media vor primi si cate un DVD cu aceste concerte.

In plus, pe 8 aprilie 2008 Gheorghe Zamfir a fost invitat de onoare la Istanbul la premiera spectacolului “TROIA – FIRE OF ANATOLIA ”, spectacol pe care-l vom vedea la Bucuresti in luna noiembrie si unde maestrul a semnat special o compozitie, ca parte a coloanei sonore a show-ului. Pe 7 iunie 2008 la Sala Palatului va avea loc Concertul “Gheorghe Zamfir si Orchestra Simfonica din Cairo”, organizat de managerul Tudor Chitu, promotor si al spectacolelor FIRE OF ANATOLIA. eveniment unic la care sunteti deja invitati.

Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea