Social

Anghel Iordanescu este convins ca Van Basten va menaja mai multi titulari cu Romania

Fostul selectioner Anghel Iordanescu este de parere ca Olanda isi va odihni mai multi titulari in meciul cu Romania si se declara optimist in privinta calificarii tricolorilor in sferturile de finala ale Campionatului European.

"Sa speram ca ne calificam. Nu are importanta cum, important este ca echipa nationala are sanse reale de calificare dupa ce a obtinut doua rezultate pozitive. Eu cred ca Olanda va menaja cativa jucatori de baza in meciul cu noi, si cand spun de baza ma refer la cei care au inceput ca titulari primele meciuri de la EURO", a declarat Anghel Iordanescu, duminica, la , unde a votat la alegerile locale.

Dupa primele doua meciuri sustinute de tricolori la EURO 2008 (0-0 cu Franta si 1-1 cu Italia), Romania a adunat doua puncte si ocupa locul 2 in Grupa C . Clasamentul arata astfel: 1. Olanda 6p (2 meciuri) 2. Romania 2p (2 meciuri) 3. Franta 1p (2 meciuri) 4. Italia 1p (2 meciuri). In ultima etapa, vor avea loc marti partidele Romania-Olanda si Italia-Franta, care se vor disputa de la aceeasi ora, respectiv 21:45.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea