Social

#angajati romani #locuri de munca #stres angajati

Angajatii romani sunt din ce in ce mai stresati

Conform unui sondaj realizat recent de Regus, 63% dintre angajatii romani se declara a fi extrem de stresati din cauza situatiei financiare.

Daca pana de curand romanii erau stresati de probleme personale, familiale, mai nou, locul de munca reprezinta principala sursa de neliniste pentru acestia.

Romanii sunt tot mai speriati si stresati din cauza faptului ca si-ar putea pierde locul de munca, insa relatiile cu clientii si cu colegii de munca se numara printre factorii care contribuie la starea de stres a angajatilor.

Ca si solutie pentru reducerea nivelului de stres, angajatii romani considera ca cea mai indicata ar fi flexibilizarea programului de munca, dar si a relatiilor de la locul de munca.

Ramona Iacob, Market Team Leader Regus, a declarat ca "Fara indoiala, angajatii stresati sunt totodata nefericiti si nesanatosi, deci companiile care doresc sa isi ajute angajatii sa duca vieti mai pline de satisfactii nu pot omite analizarea si reducerea nivelului de stres din cadrul organizatiei lor. Cu toate acestea, problema dificila a stresului nu afecteaza numai angajatii, ci si companiile, deoarece acestea descopera ca au angajati care nu pot lucra conform necesitatilor, care au nevoie de mai multe concedii medicale si sunt mai putin eficienti".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea