Social

#pichetare #greva #posta romana # postasi

Angajatii Postei Romane au iesit in strada

Aproximativ 2.000 de salariati ai Postei Romane au iesit marti dimineata in strada. Postasii s-au hotarat sa picheteze Ministerul Comunicatiilor in semn de protest fata decizia autoritatilor de a restructura 1.400 de posturi, potrivit realitatea.net.

Chiar daca au primit asigurari din partea directorului insititutiei ca niciun om nu va fi disponibilizat , salariatii sustin ca se simt siliti sa plece.

De asemenea, postasii sunt nemultumiti de incalcarea de catre managementul Companiei Nationale Posta Romana a prevederilor din contractul colectiv de munca valabil la nivel de unitate, precum si de ultimele decizii luate de catre managementul Companiei prin care se reduc veniturile salariatilor cu peste 10 %.

Miscarea de protest a inceput in jurul orei 9.00, cinci autocare cu demonstranti ajungand in Piata Constitutiei din Bucuresti.

"Salariatii din Posta sunt sistematic hraniti cu minciuni. Am iesit in strada pentru ca dorim un dialog sincer, deschis, vrem sa vedem care sunt programele pe care aceasta companie si le poate permite, astfel incat sa discutam de o Companie Natională Posta Romană moderna, eficienta, care face servicii de buna calitate pentru cetatenii Romaniei", a declarat Dumitru Costin , presedintele Blocului National Sindical.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea