Social

#salarizare #ratb #greva #calatori #transfer #metrorex

Angajatii de la Metrorex ameninta cu greva generala

Angajatii de la Metrorex vor incepe de miercuri prostestele, nemultumiti de planul conducerii de a face salarizare in sistem bugetar si de transferul Metrorex din subordinea Ministerului Transportului in subordinea Primariei Capitalei.

Sindicalistii de la metrou vor protesta maine in fata Ministerului Transporturilor, incepand cu ora 12.30, de unde vor pleca in mars spre Piata Victoriei.

Presedintele Uniunii Sindicatelor Libere Metrou, Ion Radoi, a declarat ca sindicalistii de la metrou sunt sustinuti atat de cei de la CFR, cat si de cei de la RATB.

Ion Radoi spune ca nu detine autorizatie pentru acest protest, insa spera sa nu fie aplicate amenzi, precizand ca a obtinut doar un acord verbal de la Politie si de la Jandarmerie.

Sindicalistii sunt nemultumiti de proiectul privind transferul Metrorex din subordinea Ministerului Transporturilor la Primaria Capitalei, iar Radoi a precizat ca  acest proiect ar insemna si diminuarea salariilor.

Presedintele USLM a mai spus ca, daca problemele nu vor fi rezolvate, dupa 1 aprilie se poate ajunge pana la greva generala la metrou.

Sursa foto: epochtimes-romania.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea