Social

Anemona era sa se spanzure in timpul filmarilor

In timpul filmarilor de la Pacala se intoarce, Anemona Niculescu, interpreta rolului principal feminin din film, s-a aflat la un pas de spanzurare.

Pentru ca rolul interpretat de fosta componenta a trupei A.S.I.A o ilustra in prima instanta in ipostaza de mare haiduca, gata oricand sa-i jefuiasca pe bogati, pentru a le asigura un trai decent saracilor, oamenii satului au decis ca pentru actiunile sale rebela trebuie spanzurata .

Asa se face ca in timpul filmarilor pentru scena spanzurarii, Anemona, la auzul semnalului de Pauza!, dat de regizorul Geo Saizescu , a facut un pas in gol de pe butuc, cu tot cu streang de gat. Din fericire, membrii echipei de filmare i-au sarit de indata in ajutor, salvandu-i astfel viata Anemonei.

Filmul Pacala se intoarce, care va avea premiera pe ecranele romanesti din 9 iunie, marcheaza debutul Anemonei in interpretarea unui rol principal, intr-un lung-metraj.

Pacala se intoarce este o frumoasa satira sociala care are la baza adevaruri si pilde populare desprinse din povestirile lui Anton Pann (cel istet ca un proverb, cum il denumea Eminescu) in care se regasesc motive adanc ancorate in tumultul vietii secolului XXI.

Pacala ( Denis Stefan ), un tanar fara prea multe pretentii de la viata, este satul de hoinarit prin lume si, manat de dorul de casa parinteasca , se decide sa revina in patrie, de undeva de afara - un spatiu atemporal, situat in afara granitelor Romaniei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea