Social

#consiliere politica #pnl consultanta #andronic tariceanu

Andronic il consiliaza gratis pe Tariceanu, "din prietenie"

Cu toate ca PNL nu a mai prelungit contractul cu firma de consultanta a lui Dan Andronic , acesta il consiliaza in continuare pe Calin Popescu Tariceanu, din prietenie.

Liberalii nu au semnat inca un nou contract cu firma Multimedia Political Communication (MPC), care a facut in ultimii ani consultanta politica pentru premierul Tariceanu si pentru PNL, scrie Cotidianul. Noul purtator de cuvant al partidului, Bogdan Olteanu, spune ca, deocamdata, nu s-a luat nici o decizie, cu toate ca contractul a expirat dupa alegeri.

"La ora actuala nu este incheiat un alt contract. Daca va fi sau nu incheiat un nou contract, nu stiu la ora asta. Poate stie mai multe presedintele partidului", a declarat Bogdan Olteanu. Dan Andronic sustine insa ca "exista o anexa la vechiul contract prin care se stabileste, de principiu, prelungirea colaborarii dintre noi si ei daca obiectivele au fost indeplinite.

Tinand cont ca obiectivele au fost atinse, eu cred ca vom continua. Din discutiile purtate cu premierul Tariceanu rezulta ca se va prelungi contractul." Secretarul general al liberalilor, Dan Motreanu , a explicat insa ca "in contract este prevazuta o clauza privind posibilitatea reinnoirii acestuia daca se atinge obiectivul, adica obtinerea unui 20% la parlamentare..

Cu toate acestea, Motreanu nu exclude posibilitatea ca dupa 1 februarie sa fie incheiat un contract "pe probleme punctuale" cu MPC. Dupa cele afirmate de Motreanu, Andronic a recunoscut ca obiectivul nu a fost atins si, intr-o a doua declaratie pentru Cotidianul, a precizat: "Daca nu se va incheia un nou contract, asta este. Eu nu voi rupe insa relatia de prietenie cu dl Tariceanu si ori de cate ori imi va cere un sfat, eu i-l voi da".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea