Social

#salarii profesori universitari #legea bugetului #ecaterina andronescu

Andronescu: Majorarea cu 50 la suta a salariilor profesorilor este prea mare

Majorarea salariilor profesorilor universitari cu 50% este "prea mare", a apreciat, vineri, ministrul Educatiei Ecaterina Andronescu , in timp ce sindicatele sunt pregatite sa accepte o marire a salariilor cu aproximativ 30 la suta.

Andronescu a subliniat ca nu se refera la toate categoriilr de profesori, ci strict la cei universitari. "Pentru profesorii universitari, nu vorbesc de toate categoriile din invatamantul superior, ci doar de aceasta categorie a profesorilor universitari, consider ca 50% e prea mult", a declarat Ecaterina Andronescu .

Ministrul Educatiei a adaugat ca proiectul legii bugetului de stat este inca in lucru, insa ca s-a angajat "sa prinda" in buget resursele necesare cresterii salariale. Dupa ce legea bugetului va fi finalizata, "vom avea o lege se va produce si acest lucru (majorarile salariale n.red.), a dat asigurari Andronescu.

"Noi lucram la proiectul legii bugetulu de stat si ne-am angajat sa prindem in buget resursele necesare cresterii salariale si dupa ce vom avea o lege se va produce si acest lucru", a explicat ministrul Educatiei. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea