Social

#motiv deces doru stanculescu #soru stanculescu #adrian paunescu #deces

Andrei Paunescu, despre motivul mortii lui Doru Stanculescu: "O chestiune tragica si stupida..."

Vestea ca indragitul artist de muzica folk si unul dintre fondatorii Cenaclului Flacara, Doru Stanculescu, a murit a venit ca un fulger pentru romani. Artistul s-a stins din viata luni, la varsta de 71 de ani. Acesta a fost gasit in casa, fara suflare. 

 

Andrei Paunescu, fiul regretatului artist Adrian Paunescu, a vorbit, pentru dcnews.ro, despre cauza mortii lui Doru Stanculescu. 

"El a avut ceva probleme de sanatate. A fost la Rasnov, la un spectacol, la sfarsitul lunii iulie, a venit direct la Calafat la tabara de folk de la inceputul lunii august cu o problema medicala care l-a impiedicat sa si cante, desi a fost la Calafat unde am fost si eu. Apoi a mers la Bucuresti hotarat sa-si rezolve problemele de sanatate, dar nu de asta a murit din cate stiu.

A fost vorba despre o chestiune stupida, tragica si stupida. O cazatura in baie! Culmea, si va spun asta, chiar pe 23 august acum noua ani, tot de la o cazatura i s-a tras si moartea mamei mele, poeta Constanta Buzea! Tot 23 august, in 2012!", a spus Andrei Paunescu.

Sursa foto: digi24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea