Social

#msaj #Andrei Galut # incendiu colectiv #colectiv # solist Goodbye to Gravity #Goodbye to Gravity

Andrei Galut, mesaj emotionant la trei luni dupa tragedie

Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, este singurul supravietuitor al formatiei. La trei luni dupa tragicul eveniment din club Colectiv, unde si+au pierdut viata 63 de persoane, Andrei Galut a transmis un mesaj emotionant.
 

"Cei care m-au cunoscut stiu cat de mult mi-ar fi placut sa stam in fata voastra acum, dar nu a fost sa fie asa. stiu ca s-a tot discutat despre acel eveniment si nu sunt prea multe de spus despre asemenea momente… Momente in care primesti o palma cruda de la viata, care te pune la pamant, iti intuneca visele si ti-i rapeste pe cei dragi, fara motiv si fara ezitare. Asta a insemnat Colectiv pentru mine si sute de alti oameni minunati, care s-au alaturat pe 30 octombrie sa sarbatorim impreuna lansarea albumului Mantras of War. Acum avem inca 63 de motive sa luptam, sa purtam in continuare razboaiele noastre interioare sau nu, sa tinem capul sus si sa mergem inainte atat pentru noi cat si pentru ei. Va multumesc tuturor, celor care apreciaza si cred in visul numit Goodbye to Gravity! Sa ne vedem cu bine si sanatosi si la cat mai multe concerte!", a fost mesajul lui Andrei Galut.

Mesajul a fost citit de Vlad Busca in cadrul Galei Metalhead Awards eveniment in cadrul caruia trupa ”Goodbye to Gravity” a fost premiata cu trofeul „Best Romanian Rock Ambassador”, potrivit libertatea.ro.

In urma incendiului din noaptea de 30 octombrie, din club Colectiv, Andrei Galut si-a pierdut iubita si colegii de trupa. In prezent solistul se afla in continuare internat in Olanda.

Sursa foto: secundatv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea