Social

#retragere theodor stolojan #andreea vass

Andreea Vass explica de ce s-a retras Stolojan

Dupa ce in presa au aparut mai multe speculatii pe marginea retragerii lui Theodor Stolojan , consiliera sa, Andreea Vass , explica pe blog motivul renuntarii sefului sau la functia de premier.

Surse din PD-L sustineau zilele trecute ca Stolojan le-ar fi impus democrat-liberalilor includerea in Guvern pe diferite posturi a unor fosti membri ai Partidului Liberal Democrat. Printre acestea se numara: Andreea Vass, Cristina Traila si Raluca Turcan .

Stolojan si-ar fi dorit pentru Andreea Vass un post de secretar de stat in Ministerul Finantelor. Consiliera lui Theodor Stolojan sustine ca acesta s-ar fi retras din postul de premier pentru ca ar fi simtit ca are un rol decorativ si nu poate aplica programul de guvernare pe care si l-a asumat.

"Cand realizezi ca lucrurile stau mult mai rau decat ti-ai fi inchipuit in momentul in care ai acceptat nominalizarea, mi se pare pe undeva firesc, pe undeva sa-ti strangi jucariile si sa te retragi", sustine Andreea Vass pe blogul sau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea