Social

Andreea Raicu si-a dus cromozomii la analize

Fanii Andreei Raicu au ocazia, incepand de acum, sa afle traseul parcurs de stramosii ei pana au ajuns in Romania! Conform Genographic Project, un studiu realizat de National Geographic, ascendentii frumoasei vedete care a iesit dupa voturile din FHM Top 100 drept cea mai sexy romanca in 2005 au pornit acum 150.000 de ani din estul Africii.

Andreea Raicu face parte din haplogrupul K, care a venit pe lume acum 16.000 de ani, in timp ce Europa era in plina glaciatiune. In consecinta, membrii acestui grup au ales sudul continentului nostru, unde era mai cald. Pe masura ce gheata s-a retras catre nordul Europei, stramosii genetici ai Andreei au plecat si ei in aceeasi directie, astfel incat este foarte probabil ca majoritatea locuitorilor Peninsulei Scandinave sa aiba descendenta genetica similara cu a vedetei de la Prima TV.

Cine are curiozitatea sa afle care este traseul uneia dintre cele mai ravnite romance il poate afla din revista FHM pe aprilie sau poate accesa adresa: www3.nationalgeographic.com/genographic/_html/r021.html
Genographic Project este un studiu care urmareste sa stabileasca originile genetice ale umanitatii pe baza ADN-ului recoltat de la fiecare subiect in parte. In Romania, studiul a fost realizat pentru zece personalitati, in frunte cu presedintele Traian Basescu .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea