Social

Andreea Marin sare in ajutorul sinistratilor

Andreea Marin a pornit o campanie umanitara pentru ajutorarea familiilor afectate de inundatii. Vedeta pleaca astazi cu o caravana formata din tiruri si elicoptere , incarcate de ajutoare, spre una dintre aceste zone calamitate .

Una dintre cele mai cunoscute vedete ale noastre, Andreea Marin, a pornit o campanie umanitara pentru ajutorarea copiilor si a familiilor acestora care in urma inundatiilor din ultima vreme au ramas in prag de sarbatoare fara un acoperis deasupra capului . Zana Surprizelor, care a anuntat ca-si doreste foarte mult un copil, urmeaza exemplul altor vedete nationale si internationale care au initiat astfel de campanii umanitare. Ea va pleca astazi cu ajutoare spre una dintre aceste zone calamitate.

Pentru ca una dintre dorintele sale cele mai mari este de a avea un copil, Zana Surprizelor, Andreea Marin, a fost sensibilizata de soarta copiilor din zonele afectate de inundatii si s-a hotarat sa porneasca o campanie umanitara pentru ajutorarea acestora.


Ea va pleca astazi insotita de echipa de la Surprize, Surprize intr-una dintre zonele afectate de inundatii, unde va duce ajutoare sinistratilor. In aceasta campanie, Pretuieste Viata, sub al carui nume s-au mai derulat si alte cinci campanii la nivel national, si-au dat mana TVR (toate studiourile teritoriale strang donatii pe plan local) si UNICEF. Andreea pleaca astazi cu ajutoare provenite de la sponsori pentru a ajuta copiii aflati acum in dificultate.


Zeci de localitati sunt inundate, mii de victime se lupta cu dezastrul ce a lovit zone intregi strabatute de Dunare, zeci de mii de hectare de culturi au fost compromise, iar numarul lor creste cu fiecare clipa.


Noi vrem sa sprijinim copiii ale caror vieti au fost distruse. Noi ne dorim sa reusim impreuna sa aducem lumina in vietile copiilor si ale familiilor lor care intampina Pastele fara un acoperis deasupra capului, a declarat Andreea Marin Banica.


Romani, ajutati Romania!

Astazi, Andreea Marin si echipa Surprize, Surprize se indreapta cu o caravana formata din tir-uri si elicoptere incarcate cu ajutoare catre unul din locurile afectate. Punctul culminant va fi maine, in cadrul editiei speciale a emisiunii Surprize, Surprize, cand vom face apel catre oamenii obisnuiti, punandu-le la dispozitite doua numere de telefon prin care se pot face donatii (0900 90 00 01 pentru 1 euro si 0900 90 00 00 pentru 10 euro, valabile incepand de sambata ora 00.00), ne-a marturisit Andreea. Ea a mai adaugat si faptul ca exista niste conturi UNICEF deschise la CITIBANK Bucuresti, unde se pot face de asemenea, donatii: Cont IBAN RO 86 CITI 0000000 1200 24019 in lei, RO 64 CITI 0000000 1200 24027 in dolari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea