Social

Andreea Marin incearca sa-si salveze casnicia

Sotii Andreea si Stefan Banica incearca sa-si desavarseasca relatia sau sa-si rezolve problemele apeland la carti de specialitate. Revista Vip anunta ca cei doi si-au cumparat trei volume cu titluri care de care mai interesante: Cum sa ai o relatie perfecta, 10 pasi catre o casnicie reusita, O familie de nota 10.

Daca in Ziarul de luni psihologul Georgeta Ghinea analiza fervoarea cu care Mihaela Radulescu se imparte intre zeci de activitati ce tin de cariera si ajungea la concluzia ca femeile se arunca in munca atunci cand ceva scartaie in plan personal, iata ca, azi, doamna doctor analizeaza un gest al rivalei ei, Andreea Marin. Zana Surprizelor a mers la cumparaturi intr-un supermarket cu fostul sot al Mihaelei si dupa jumatate de ora de chibzuiala au achizitionat trei carti despre cum sa ai o relatie de cuplu fericita. Ce se ascunde in spatele alegerii facute de proaspetii casatoriti?


PROBLEME IN CASNICIE

Psihologul Georgeta Ghinea crede ca Andreea si Stefan si-au achizitionat cartile cu pricina din dorinta de a rezolva unele probleme in relatia de cuplu, dar si din ambitia de a ramane impreuna. "Acest tip de carti - foarte utile si pe care eu le recomand - sunt cumparate de oameni foarte ocupati, dar si disperati . Totusi demonstreaza ca au bunavointa ".


MOTIVATIE ERONATA

Cu toate acestea, psihologul este de parere ca Andreea si Stefan vor sa-si salveze casnicia din motive gresite. "Ei nu vor sa le dea barfitorilor motive sa jubileze. De la inceputul relatiei lor s-au scris foarte multe lucruri inclusiv ca s-au cuplat pentru publicitate, iar ei acum s-au ambitionat. Stefan a spus in timpul galei "Cei mai iubiti" ca o sa le arate el celor care spun vrute si nevrute. Iar acum, dintr-un complex si din orgoliu, asta incearca sa faca. Presa a fost cu ochii pe ei, lucru pe care s-au si bazat cand s-au casatorit in secret. Este clar ca au vrut sa se faca valva pe aceasta tema, dar asta a inceput sa le macine relatia. In plus, Stefan este un tip imatur si complexat, asa ca Andreea nu va avea viata buna cu el.


(continuarea in : Ziarul )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea