Social

Andreea Marin Banica trece familia pe locul intai

Desi se implica in mai multe proiecte simultan, Andreea Marin Banica a trecut familia pe primul plan, scrie revista PRO TV Magazin. In mai putin de o luna, Andreea intra in vacanta cu emisiunea Surprize, Surprize si viseaza deja la o insula scaldata de soare, uitata in mijlocul oceanului sau sa porneasca aiurea pe carari de munte cu rucsacul in spate, dupa cum a povestit in interviul acordat revistei.

Pe locul doi ramane cariera, loc destul de aglomerat de altfel. Doamna Marin Banica are deja planificate vara aceasta o specializare peste Ocean si un documentar dintr-un punct fierbinte al Terrei. Sunt implicati oameni din tari diferite care au cariere pline si eu incerc sa le impac programele individuale, astfel incat sa ii fac sa se intalneasca in documentarul meu, povesteste Andreea in revista PRO TV Magazin, care apare azi. Ea a mai realizat documentare in Hollywood, Kilimanjaro , Kenya, Tanzania , Irak, Cuba, New York si Thailanda. Din superstitie, Andreea nu vrea sa divulge inca locatia in care va filma documentarul de anul acesta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea