Social

#inventie #diploma #andreea marin banica

Andreea Marin Banica, premiu de excelenta pentru "Violet"

Brandul "Violet by Andreea Marin Banica" si inovatia "Violet" au obtinut Diploma de Excelenta "Campionii Romani in Afaceri" la Categoria "Cele mai prestigioase branduri cu recunoastere europeana realizate de intreprinzatori mici si mijlocii din Romania", cu ocazia Forumului National Civic si de Afaceri, in Saptamana Europeana a IMM-urilor 2010.

Aceasta este a doua distinctie primite de Andreea Marin Banica pentru inovatia "Violet" destinata bebelusilor dupa Medalia de Aur la Salonul International de Inventii de la Geneva.

In data de 1 iunie, Andreea Marin Banica va fi prezenta in magazinul Carrefour Orhideea unde va fi prezentata si subcolectia "Fructe vesele si vitamine".

"In acea seara, la ora 19, la Carrefour Orhideea din Bucuresti, vom avea pregatita scena pe care vom premia 20 de mamici si pitici castigatori ai concursului Violet lansat in Libertatea cu o saptamana inainte, avem hainute cu inovatie si carti minunate pentru cei mici, dar si albumul "Pretuieste Viata" pentru mamici. Eu voi fi acolo, insa, la standul special amenajat in galerie intre orele 17 si 20, astfel incat parintii care cumpara in acea zi produse Violet vor primi, pe langa darul unei reduceri de 20%, si un body cu inovatie cadou pentru bebelusul lor!", a scris Andreea Marin Banica pe blog.

Noua subcolectie a fost deasemenea inspirata de Violeta, fiica fostei prezentatoare a emisiunii "Surprize, Surprize".

"Punctul de plecare al acestei noi subcolectii numita "Fructe vesele si vitamine" pe care o vom vedea in avanpremiera la evenimentul de pe 1 iunie, a fost, de fapt, momentul primelor desene colorate ale fiicei mele, am pornit de la schitele naive ale fructelor ei preferate. Incercam sa o invatam sa se hraneasca sanatos si prima lectie pe care a invatat-o a fost cea despre vitamine, unde le gasesti, de ce sunt bune cand iti doresti sa cresti mare-mare...", a mai spus Andreea.

 

Diploma de excelenta Andreea Marin Banica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea