Social

Andreea Esca a "sapat-o" pe Corina Danila

Cea mai buna prezentatoare de stiri din Romania nu s-a lasat pana nu a "alungat-o" pe actrita din Pro TV .

Andreea Esca si Corina Danila nu s-au inteles niciodata. Cele doua vedete, pana nu demult colege de televiziune, s-au barfit pe la colturi, pana cand una dintre Ele a cedat.

E vorba de Corina Danila care s-a mutat la Euforia TV nemaisuportand sa fie ostracizata in institutia din Pache Protopopescu. Andreea Esca si-a expus de mai multe ori, chiar de fata cu colegii de breasla, parerile sale cu privire la Corina Danila. Stirista spunea despre colega ei ca este neprofesionista si ca a reusit sa iasa la liman datorita relatiei pe care a avut-o cu Peter Imre . In urma cu cativa ani, Andreea a fost filmata in timp ce o barfea pe Corina, episod consemnat in presa la ora aceea.

Relatia dintre cele doua s-a deteriorat si mai mult in timp. Corina Danila a fost mai slaba de inger si a decis ca e mai bine sa plece din Pro TV. Emisiunea pe care o modera la Pro TV International nu a mai satisfacut-o pe Danila, iar popularitatea acesteia a scazut, in ciuda telenovelei in care a fost distribuita, respectiv "Numai Iubirea".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea