Social

# andre rieu colectiv #andre rieu

Andre Rieu, in lacrimi la Clubul Colectiv. Gestul impresionant facut de artistul francez!

Celebrul artist francez Andre Rieu a venit sa aduca un ultim omagiu victimelor de la incendiul Colectiv. Artistul a venit in Romania cu avionul sau personal, iar in fata clubului Colectiv nu si-a mai putut stapani lacrimile. 

Andre Rieu a declarat ca va scoate un DVD la vanzare, iar toti banii pe care ii va incasa vor fi donati pentru victimele tragediei. 

Romanii au fost foarte incantati de muzica mea. Cand am auzit despre ceea ce s-a intamplat singurul lucru la care m-am gandit a fost sa vin aici si sa plang alaturi de dumneavoastra. 

Singurul lucru pe care vi-l pot oferi este muzica mea. Pot doar sa va ofer muzica si banii mei. Este tot ce pot face. Ce mesaj aa putea eu sa transmit. Este foarte trist. Tot ce s-a intamplat a fost groaznic. Voi fi langa ei cu gandul si cu muzica mea. Lacrimile mele ar putea fi singura alinare pentru familiile acestor oameni.

Mai mult decat sa fac muzica cu si despre ei nu stiu ce as putea face”, a declarat Andre Rieu in fata clubului Colectiv.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea