Social

Andra si Catalin Maruta isi cauta apartament

Relatia dintre Catalin Maruta si Andra nu a fost exploatata mediatic din cauza atitudinii recalcitrante a prezentatorului TV, care refuza cu consecventa sa recunoasca faptul ca intre ei exista ceva.

Cu toate acestea, idila a evoluat si s-a transformat intr-o frumoasa poveste de dragoste. Mai nou, cei doi iubiti au in plan sa se mute impreuna, insa, deocamdata, dorinta e in faza de proiect. Cert este ca Maruta isi cauta un apartament in zona in care locuiesc parintii Andrei si, mai mult decat atat, prezentatorul TV are toata sustinerea acestora.

120.000 de euro pentru confort

Potrivit apropiatilor celor doi, vedeta de la TVR este in relatii excelente cu parintii iubitei lui. El isi petrece mult timp in vizita la acestia si chiar le expune toate planurile sale. Ultimele discutii derulate in casa Andrei au avut ca tema locuinta pe care Catalin intentioneaza sa si-o achizitioneze. Si pentru ca nici nu se pune problema unei distante prea mari intre porumbei , aria de cautari este zona Muncii, cartierul in care locuieste cantareata cu parintii ei. Se pare ca acestia sunt foarte incantati de relatia fiicei lor si tocmai de aceea sunt implicati pana peste cap in gasirea cuibusorului ideal.

Surse din anturajul teveristului spun ca acesta ar fi gasit un apartament cu trei camere, super-utilat, numai bun de mutat in el, la suma de 120.000 de euro. (continuarea in Averea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea