Social

Andra a reusit sa-l scoata din pepeni pe Maruta

Idila dintre Andra si Catalin Maruta a inceput in momentul in care el a fost invitat sa participe, in toamna anului trecut, la filmarile recentului ei videoclip "Baietii si fetele". In clipul respectiv, Catalin a interpretat un rol, pe care-l joaca si in viata reala si de care acum se dezice public: de iubit al cantaretei. Motivul pentru care prezentatorul TV nu recunoaste ca are o relatie cu Andra nu-i face tocmai onoare lui Maruta, care este indragit, printre altele, si pentru fair-play-ul sau. Surse din anturajul lui spun ca el mai spera la o impacare cu fosta sa iubita, Iulia. Adica vrea doua relatii in paralel? Posibil.

Maruta a luat foc

In urma cu cateva zile, moderatorul a fost rugat de realizatorii emisiunii "Rezervat VIP" difuzate la Antena 1 sa vorbeasca despre Andra. Ajuns in cladirea unde se filma respectiva emisiune (undeva pe str. Chile din Floreasca), Catalin Maruta a vizionat caseta , pe care era inregistrata marturia invitatei cu privire la relatia lor. Andra a recunoscut ca intre ei e mai mult decat o simpla prietenie, asa cum au afirmat amandoi in nenumarate randuri. La vizionarea pasajului in care era mentionat, Maruta a luat foc si a facut un scadal de proportii, spunandu-le realizatorilor emisiunii sa scoata pasajul cu pricina, altfel el nu se mai lasa filmat. (continuarea in Averea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea