Social

Andone: Titlul se va juca pana in ultima etapa

Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone , a declarat dupa meciul cu FC Vaslui, scor 1-0, la finalul caruia clujenii au trecut pe primul loc in Liga I, ca formatia sa nu este favorita la titlu, pentru ca Steaua are avantajul meciurilor directe, informeaza NewsIn.

"Cred ca ne-am revenit, pentru ca meciul cu Vaslui a fost cel de-al patrulea fara infrangere. In patru meciuri am inscris opt goluri si nu am luat niciunul, dar cu toate astea nu cred ca suntem favoriti la titlu, pentru ca Steaua are avantajul meciurilor directe. Titlul se va juca pana in ultima etapa si sper sa nu ne mai impiedicam", a declarat Ioan Andone, care a adaugat ca meciul cu vasluienii a fost mai greu decat se astepta: "Am castigat aceasta partida pe merit, chiar daca am intalnit o echipa motivata si care ne-a inchis foarte bine culoarele. A fost neasteptat de greu".

CFR Cluj a invins miercuri pe FC Vaslui, scor 1-0, prin golul marcat de Diego Ruiz, iar ardelenii au trecut pe locul 1 in clasament, cu 69 de puncte, la egalitate cu Steaua, care are insa avantajul meciurilor directe.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea