Social

Andone: "Nu stim sa fim lideri"

Ioan Andone a recunoscut ca jucatorii sai sunt afectati de presiunea la care sunt supusi

CFR Cluj a suferit in meciul de campionat cu Farul . Ardelenii au revenit de la 0-1, dar golul lui Dorsin (’60) a fost din ofsaid. Dupa meci, Ioan Andone a criticat jocul echipei sale, a spus ca "marinarii" puteau castiga daca faceau 2-0, ca resimte din plin lipsa lui Didi , dar nu dispera in privinta titlului.

Liderul Ligii I a mai contabilizat o victorie, miercuri seara (2-1 cu Farul). Jocul ardelenilor a scartait si doar o eroare de arbitraj, dar si maniera in care constantenii au ales sa continue jocul dupa ce au deschis scorul au facut ca la final trupa lui Andone sa mai contabilizeze trei puncte.

"Sunt extrem de nemultumit de jocul din prima repriza. Au fost cele mai slabe 45 de minute de cand am venit eu la CFR. Daca primeam si golul doi, nu stiu daca mai reveneam", a spus, ieri, "Falcosul", care a continuat: "Au fost si lucruri bune: nu am cazut psihic la 0-1, jucatorii mei sunt bine pregatiti fizic, agresivi, determinati, iar repriza a doua ne-a apartinut in totalitate".

Andone a gasit si cateva explicatii pentru jocul mai slab al "feroviarilor": "Cel mai grav este ca jucatorii mei nu stiu ce inseamna sa fii pe locul unu, putini dintre ei s-au batut la titlu acolo de unde au venit, iar presiunea e foarte mare.

Apoi, s-a vazut lipsa lui Fabbiani , dar cel mai mare handicap pentru noi este absenta lui Didi. Nici apararea, fara Cadu, n-a fost OK. Nuno Claro, dar mai ales cuplul Sousa-Sandberg au dat dovada de nesi-gu-ranta. Dar tot noi vom lua campionatul".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea