Social

Andone: “Castigam campionatul cu cinci puncte avans”

Antrenorul CFR-ului, Ioan Andone este optimist in ceea ce priveste sansele echipei sale la titlu.

Cu toate ca CFR Cluj se afla intr-o situatie foarte delicata in acest moment, fiind egalata în clasament de Steaua, tehnicianul ardelenilor a tinut sa ii asigure pe  suporteri,  ca echipa pe care o antreneaza va castiga Liga 1.

“Punctele pe care le-am pierdut in aceste sezon, le-am pierdut pe mana noastra. Plus ca au fost si acele erori de arbitraj. Este normal sa existe dezamagire , dupa 20 de etape in care am condus detasat in clasament. Lucrurile pot sa revina la normal si, va spun eu, noi vom castiga campionatul cu cinci puncte avans fata de Steaua”, a declarat Ioan Andone .

Andone: “Pe Dan Petrescu nu l-a interesat niciodata spectacolul”

Ioan Andone a precizat ca nu crede in declaratiile managerului Unirii Urziceni, Mihai Stoica, potrivit carora echipa lui Dan Petrescu se va multumi si cu un egal in meciul cu CFR.

“Il cunosc, este o persoana foarte ambitioasa, la fel si Dan Petrescu. Stiu ce ne asteapta si am toata convingerea ca putem invinge la Urziceni. Sunt foarte puternici, ca organizare a jocului. Au o echipa scurta si joaca modern, iar pe Petrescu nu l-a interesat niciodata spectacolul.”, a declarat tehnicianul clujenilor.

Partida dintre Unirea Urziceni si CFR Cluj, din cadrul etapei a 28-a din Liga 1, se va disputa  joi,  de la ora 20.30.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea