Social

#declaratie andone

Ando: "Meciuri capitale!"

Tehnicianul lui CFR Cluj spune ca, doar daca va castiga partidele cu Unirea si Rapid din aceasta saptamana, CFR va mai avea sanse la titlu

Atmosfera apasatoare la Cluj dupa inca un pas gresit al echipei care la finalul etapei 20 avea 11 puncte in fata Stelei, iar acum este la egalitate de puncte cu trupa din Ghencea.

„Am retrait cosmarul cu Farul, o prima repriza catastrofala, urmata de 45 de minute foarte bune", ne-a spus ieri Ioan Andone . "Din pacate, de data aceasta nu am reusit sa remontam handicapul, de alt­fel acest lucru era aproape imposibil dupa eliminarea lui Cadu.


Clujenii nu mai joaca deloc asa cum o faceau ... As vrea sa traiesc si eu odata in retur senzatia aceea placuta cand conduci cu 3-0 la pauza, dar vad ca inca nu mi se arata. Oricum, campionatul inca nu s-a jucat, suntem la egalitate de puncte cu Steaua si sunt convins ca putem face pana la final cu un punct mai mult decat ei", mai spune antrenorul liderului.

Intrebat daca nu ii este teama ca ar putea sa piarda chiar si locul doi, Andone marturiseste ca nici macar nu admite o astfel de posibilitate: "Ma gandesc in continuare doar la titlu. Sigur, ne asteapta doua meciuri extrem de grele in urmatoarele zile (n.r. - joi cu Unirea Urziceni si duminica pe teren propriu cu Rapid) pe care suntem obligati sa le castigam, in caz contrar sansele noastre urmand sa se diminueze considerabil.

Totul este posibil, mai sunt sapte etape, iar Steaua are, la randul ei, meciuri dificile, in care se poate impiedica". Si presedintele Iuliu Muresan este optimist: "Trebuie sa gasim o solutie pentru a redresa jocul echipei, care nu mai este cel din tur. Suntem intr-o situatie mai dificila in acest moment, dar avem sanse egale la titlu cu Steaua ".

Pentru prima oara de cand a sosit la Cluj, fanii i-au cerut demisia lui Andone. "Ne-am saturat de experimente de laborator. Ceva s-a rupt in pregatirea din iarna, inainte aveam o echipa sudata, am terminat turul cu 8 puncte avans fata de Steaua, iar acum am ajuns ciuca batailor. Jucatorii care au venit in intersezon nu au adus nimic nou", a spus un fan al ardelenilor. "Asta e, suporterii au dreptate sa fie suparati cand echipa nu merge", a fost de parere Andone.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea