Social

Ando arunca artificii la Dinamo

Tehnicianul ciinilor va petrece Revelionul tot pe banca tehnica dinamovista, sedinta de analiza a parcursului echipei aminindu-se pentru luna ianuarie. In timp ce Dragomir ii cinta prohodul, Andone ar putea semna prelungirea contractului cu Dinamo.

Sustinut de grupul care voteaza cu Nicolae Badea, dar sabotat de Giovanni Becali &Co, Ioan Andone va ramine la clubul din Soseaua Stefan cel Mare in aceasta iarna, avind sanse mari sa gaseasca sub bradul de Craciun o prelungire a contractului cu Dinamo, care expira vara viitoare. Surse apropiate tehnicianului dinamovist ne-au dezvaluit ca acesta a declinat deja trei oferte extrem de tentante din strainatate, fiindu-i garantata pozitia. Sedinta care urma sa analizeze parcursul echipei in acest sezon competitional s-a aminat din nou, cel mai probabil pentru luna ianuarie, timp in care se poarta un razboi al nervilor intre cele doua tabere, la finalul caruia se asteapta ca Giovanni Becali, recunoscut ca un tip coleric, sa cedeze si sa paraseasca gruparea dinamovista.

Badea tine sedinte secrete

Intr-o interventie telefonica la TotalSportFM, Nicolae Badea a cerut mai multa rezervare din partea actionarilor: Sint prea multe opinii care ar trebui sa se armonizeze in interior si ies prea repede multe idei, prea multe initiative care se manifesta public. Avem statut, reguli, organigrama si opiniile ar trebui sa se mentina in acest cadru. Sustinator declarat al lui Andone, el a evitat sa dea amanunte despre strategia pe anul viitor: Ce daca se termina anul, analizele de bilant se fac dupa ce se incheie anul. Data si locul in care se va desfasura sedinta sint chestiuni interne ale noastre. Plimbat in toate deplasarile externe ale clubului, Mitica Dragomir este de parere ca Andone ar fi filosof daca ar vorbi mai putin. Eu am o impresie foarte buna despre Andone, dar incita si el prin declaratiile pe care le face. Un antrenor, ati vazut la Capello? Nu-l intereseaza scandalurile. Andone are gura mare si asta o sa-l coste. Va pleca de la Dinamo!, a spus presedintele LPF.

Arbitrul Cristi Borcea

Asa cum Marin Condescu a decis, prin votul cluburilor mineresti, viitorul presedinte al FRF, asa ar putea influenta Cristi Borcea destinul lui Andone, gratie a doua nume aduse la Dinamo, Dragos Savulescu si Florin Busca. Pe de alta parte, Becali ameninta cu boicotul jucatorilor aflati sub contract cu el si orientarea transferurilor catre alte grupari, cel mai bun exemplu fiind posibila plecare a lui Danciulescu la Timisoara.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea