Social

#ser gresit # imunizare romani # ancheta romania #doza a treia #astrazeneca #ancheta #romani

Ancheta la un centru de vaccinare! Mai multi romani, imunizati cu serul gresit!

Este ancheta uriasa la un centru de vaccinare din Neamt. Aici, trei persoane au fost vaccinate, la cerere, cu serul produs de AstraZeneca, pentru doza a treia de vaccin.

 

In Romania, doza a treia a vaccinului sau doza booster, se efectueaza doar cu serurile pe baza de ARN mesager, produse de Pfizer sau Moderna. 

Este ancheta la un centru de vaccinare din Neamt, dupa ce trei persoane au cerut sa fie vaccinate cu serul AstraZeneca la doza a treia iar cadrele medicale i-au si imunizat desi booster-ul se face in tara noastra doar cu un vaccin pe baza de ARN mesager. Un alt caz identic a fost descoperit si in Brasov.

Informatiile privind vaccinarea cu serul AstraZeneca, pentru doza a treia, au aparut in buletinul de vaccinare transmis de Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19.

Cele trei persoane au fost imunizate cu serul de la AstraZeneca, la cerere. Un caz similar a fost descoperit si in Brasov.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea