Social

#ancheta epidemiologica #coronavirus #jandarmeria romana #jandarmerie #ancheta

Ancheta epidemiologica la Jandarmerie dupa ce un jandarm a fost infectat cu coronavirus

O ancheta epidemiologica este in plina desfasurare la Jandermeria din Bucuresti dupa ce un subofiter a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Din primele informatii reise ca acesta nu le-ar fi declarat colegilor ca ar intrat in contact cu mama sa care venise recent din Spania.

Mai mult, acesta nu a luat masuri de autoizolare ci a mers linistit la serviciu.

"Cu privire la informatiile aparute in spatiul public, privind depistarea unui jandarm ca fiind infectat cu COVID19, facem urmatoarele precizari:

In urma verificarilor efectuate, jandarmul respectiv a contactat virusul in cadrul familial, prin contact cu o ruda.

Acesta a raportat imediat iar la nivelul unitatii, au fost luate, de urgenta, toate masurile necesare referitoare la izolarea atat a jandarmului in cauza, cat si a celor cu care a intrat in contact, conform procedurii anchetei epidemiologice, inca din faza in care era doar suspect.

De asemenea, la nivelul unitatii au fost luate masuri de igienizare si dezinfectie  preventive care sa asigure conditiile optime de exercitare a atributiilor tuturor cadrelor militare", se arata intr-un comunicat al Jandarmeriei Bucuresti, potrivit antena3.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea