Social

#vacanta #zile gratuite de vacanta #litoral romanesc #sejur #mare #anat

ANAT a lansat programul "Zile gratuite de vacanta"

Patronatul Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT) a lansat a doua editie a programului social "Zile gratuite de vacanta", ce urmeaza sa se desfasoare in perioada 15-31 august.

Prin acest program, realizat in parteneriat cu hotelierii din Romania, agentiile de turism membre ANAT acorda un numar de zile gratuite de vacanta, după modelul "platesti cinci nopti si stai sase sau sapte nopti", scrie realitatea.net.

"Mai exact, turistii care solicita informatii agentiilor de turism membre ANAT cu privire la vacantele in Romania pentru perioada 15-31 august 2011 pot primi pentru pretul platit una sau doua nopti gratuite de cazare", se arata intr-un comunicat ANAT.

Programul "Zile gratuite de vacanta" face parte din proiectul " Vacanta in tara mea . 2011, anul ofertelor speciale". In acest proiect se regasesc mai multe campanii promotionale distincte: "Inscrieri timpurii", "Mini-preturi de vacanta", "Supliment la masa", " Vacante speciale de evenimente", etc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea