Social

Anarhistii ar putea protesta in Cluj si Timis, potrivit politiei de frontiera

Politistii de frontiera se asteapta ca grupuri de anarhisti veniti de peste hotare sa incerce sa organizeze actiuni de protest in orasele din vestul tarii.

In judetele Bihor si Timis controlul la frontiera va fi mult mai riguros decat pana acum, iar politistii le vor interzice sa intre in tara celor care au materiale anti-NATO. Unul dintre orasele unde ar putea avea loc proteste este si Cluj Napoca.

Totodata, militantii antiglobalizare si-au anunta oficial participarea la Summit-ul din Bucuresti. Pe principalul site al anarhistilor au fost postate anunturi prin care extremistii sustin ca vor ajunge in Capitala pentru a protesta impotriva NATO.

La actiunile care se pregatesc sunt invitate sa participe si organizatii extremiste si anarhiste din Romania. Anarhistii intentioneaza sa isi faca simtita prezenta in Capitala prin distrugerea unor magazine si testarea vigilentei fortelor de ordine. Serviciile secrete romanesti au identificat deja mai multe pagini pe internet, unde sunt postate astfel de invitatii.

Strainii care sunt interesati sa participe la aceste actiuni au la dispozitie pe site si informatii despre Bucuresti. Acestea constau in date despre locurile care trebuie vizitate, dar si un dictionar cu traducerile principalelor fraze pe care anarhistii trebuie sa le cunosca. Nu lipsesc: atentie, vine politia , vreau un avocat, dispari sau ataca.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea