Social

#colesterol #boli cardiovasculare #analize sange #analize gratuite

Analize de sange gratuite in luna septembrie

In perioada 1-30 septembrie, compania Becel va desfasura un program de analize de sange gratuite  in mai multe orase din tara, printre care Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Suceava si Timisoara.

In cadrul acestui program se va verifica gratuit nivelul colestrolului total, deoarece pastrarea acestuia in limitele normale este extrem de importanta pentru o inima sanatoasa.

Medicii atrag atentia ca cifrele in aceasta privinta sunt destul de ingrijoratoare. Romania se afla pe locul al treilea la nivel european in privinta deceselor cauzate de boli cardiovasculare.

Scopul acestui program este acela de a-i ajuta pe romani sa inteleaga ca testarea colesterolului este un pas important in evaluarea gradului de risc al unei persoane in a dezvolta afectiuni cardiace. De asemenea, verificarea nivelului de colesterol total este esentiala cu atat mai mult cu cat acesta nu prezinta semne clinice.

Sursa foto: rtv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea