Social

#femei #marea loja feminina a romaniei # masoni

An istoric pentru Marea Loja Feminina a Romaniei

Anul 2011 a marcat o serie de momente istorice pentru Romania, Comunitatea Masonica Nationala din Romania si pentru Marea Loja Feminina a Romaniei.

Marea Loja Feminina a Romaniei a obtinut organizarea celei de a 7-a Reuniuni Masonice Internationale la Bucuresti, iar Marea Maestra Anca Nicolescu 33º a devenit Directorul Executiv al RMI 2011-2012.

Marea Maestra a Marii Loji Feminine a Romaniei, Dna. Dr. Anca Nicolescu, a condus in acest an o importanta delegatie la Reuniunea REHFRAM si CPMAM ce a avut loc in capitala Republicii Benin, Cotonou.

Marea Loja Feminina a Romaniei a sstabilit in acest an mai multe Tratate de Recunoastere reciproca si colaborare intre Marea Loja Feminina a Romaniei, fondata in 1922, si Marea Loja Femenina a Braziliei, Marea Loja Mixta a Braziliei, Marea Loja Patriotica din Peru, Marea Loja Femenina - Alma Mexicana - din Mexic.

Dupa recunoasterea de catre Marele Orient Lusitan, Marea Loja Feminina a Romaniei a devenit cea mai veche Mare Loja Feminina continentala de Rit Scotian Antic si Acceptat.

Marea Loja Feminina a Romaniei, fondata in 1922, este un Ordin Masonic strict Feminin de Rit Scotian Antic si Acceptat format din Marea Loja si Supremul Consiliu RSAA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea