Social

Amintiri steliste cu Zeleznik

Dupa 3-0 in tur, ros-albastrii pornesc, miine, cu prima sansa in meciul cu Valerenga. Anul trecut, stelistii au avut mari emotii cu anonimii de la Zeleznik.

Dupa victoria obtinuta la scor de forfait, chiar in Norvegia, Steaua intilneste miine pe Valerenga, in a doua mansa a turului intii din Cupa UEFA. Cum problema calificarii pare a fi deja rezolvata, partida se vrea a fi una mai mult amicala, insa Steaua are deja o experienta neplacuta din sezonul trecut, cind a fost la un pas sa piarda calificarea in Cupa UEFA, dupa ce invinsese cu 4-2 in deplasare. Profitind de programul incarcat al adversarilor si de lista acestora de indisponibili, ros-albastrii au invins cu 3-0 la Oslo, iar norvegienii au recunoscut, in frunte cu antrenorul Kjetil Rekdal, ca sansele de a merge mai departe sint infime, singurul care a declarat ca Valerenga poate invinge cu 3-0 in Romania, fiind atacantul Tore Andre Flo.

Returul dublei cu gruparea din Oslo se va disputa la Constanta, dupa ce stadionul din Ghencea a fost suspendat o etapa de UEFA in urma manifestarilor de rasism . Desi conducerea Stelei a anuntat ca posesorii de abonamente vor avea intrarea gratuita, nu este asteptat un numar prea mare de spectatori pe Gheorghe Hagi, mai ales din cauza scorului inregistrat in tur. In plus, a fost pastrat un nivel al preturilor egal cu cel practicat in Ghencea: 5 RON - peluze; 7,5 RON - tribuna a II-a; 10 RON - tribuna a I-a; 30 RON - tribuna 0.

In alta ordine de idei, pentru partida de miine, Oleg Protasov ii va putea folosi pe Dica si Lovin, care si-au ispasit suspendarile, de trei etape, respectiv una, in meciul de la Oslo. Mai mult, Florentin Dumitru si Curt sint complet refacuti dupa accidentari mai vechi, ei fiind folositi titulari in meciul de cupa cu Rapid II.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea