Social

Amintiri in loc de titlu

Meciul cu Gloria Buzau de astazi, care ar fi putut coincide cu sarbatorirea titlului cu numarul 24 pentru Steaua, va fi o partida la capatul careia doar oaspetii se pot bucura pentru o eventuala evitare a retrogradarii.

Atmosfera este dezolanta la clubul din Ghencea dupa esecul cu Dinamo. Chiar daca, teoretic, Steaua mai poate castiga titlul in cazul in care CFR Cluj nu castiga in meciul cu „U", nimeni nu mai spera in minuni. Astfel, clubul nu va organiza nimic in cazul in care ar castiga titlul.

Singurul moment festiv de la meciul de astazi va consta in sarbatorirea a 22 de ani de la finala Cupei Campionilor de la Sevilla, atunci cand Steaua a castigat trofeul in fata echipei spaniole FC Barcelona.

In acest sens, va fi prezentat pe tabela electronica un montaj cu imagini din acea seara de neuitat. Fostul mare portar la Stelei, Helmuth Duckadam , eroul de la Sevilla, nu mai crede nici el ca titlul ar putea ajunge in Ghencea: „Speranta moare ultima, dar nu cred ca «U» Cluj o poate incurca pe CFR.

Ar fi fost frumos ca stelistii sa aiba parte de o sarbatoare dubla. Nu cred ca 7 mai e o data norocoasa, ci doar una simbolica ". Biletele pentru acest meci costa intre 5 lei la peluza si 25 de lei la tribuna zero.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea