Social

#amenzi #declarare caini #caini ASPA #microcipare caini

Amenzi usturatoare pentru bucurestenii care nu-si declara cainii pana la 1 ianuarie 2014

Pe langa grija asigurarii pentru masina si a impozitului pentru casa de la sfarsit de an, bucurestenii trebuie sa se preocupe si de declararea cainilor la Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor (ASPA). Cei care nu-si declara cainii pana la 1 ianuarie 2014 risca amenzi de 3.000 de lei.

Daca ti-ai luat recent caine si nu ai apucat inca sa-l declari la ASPA, mai ai doar doua zile la dispozitie sa o faci. De la 1 ianuarie 2014, intra in vigoare amenzile prevazute in HCGMB 145 din 31 mai 2013, care se ridica pana la 3.000 de lei.

Fiecare bucurestean care are un caine mai mare de 4 luni este obligat sa-l microcipeze la un cabinet veterinar si apoi sa-l declare la ASPA. Declararea se face direct la sediul ASPA, prin posta sau e-mail. Documentele aferente inregistrarii in evidentele Autoritatii - formularul de microcipare si copie dupa buletin - se pot trimite la adresa Calea Calaras nr. 179, Sector 3, Bucuresti sau pe adresa de e-mail inregistrare@aspa.ro.

Sursa foto: Sobi.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea