Social

#ferestre #amenzi #caini #pisici #proprietari #paturi #covoare #taza

Amenzi pentru cei care locuiesc la bloc si detin mai mult de doi caini

Timisorenii care locuiesc la bloc si detin mai mult de doua animale de companie, pisici sau caini, vor fi sanctionati cu amenzi intre 800 si 1.000 de lei, potrivit unui proiect de hotarare adoptat ieri de Consiliul Local, cu 21 de voturi "pentru" si o abtinere.

In cadrul aceleiasi sedinte, s-a stabilit ca vor plati o taxa si timisorenii care locuiesc la casa si detin mai mult de patru animale de companie, caini sau pisici. Nicolae Robu, primarul municipiului Timisoara, a declarat ca urmeaza sa se stabileasca valoarea taxei si intervalul de timp la care va fi platita.

Hotararea face referire strict la caini si pisici, excluzand alte animale de companie.

Tot ieri, consilierii locali au aprobat hotararea potrivit careia timisorenii care isi vor scutura paturile sau covoarele pe ferestre ori pe balcoane vor fi amendati. Persoanele fizice vor fi sanctionate cu amenzi cuprinse intre 500 si 1.000 lei, in timp ce pentru persoanele juridice valoarea sanctiunilor va fi de 1.000-2.500 de lei.

Sursa foto: lumeanimalelor.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea