Social

#gunoaie #amenzi #pastrarea curateniei

Amenzi de 500 de lei pentru cei care arunca gunoaie pe jos in sectorul 3

Bucurestenii care vor fi prinsi ca arunca gunoaie pe jos sau lasa deseuri in locuri neamenajate in sectorul 3 risca sa primeasca amenda de 500 de lei, a declarat Robert Sorin Negoita, primarul acestui sector.

Edilul a mai anuntat ca timp de o luna la nivelul sectorului 3 se va derula o campanie de responsabilizare sociala privind pastrarea curateniei pe domeniul public. In aceasta perioada, campania va fi promovata prin amplasarea unor corturi si a unor afise stradale.

"Noi nu vrem sa dam amenzi, dorim curatenie in acest sector pentru ca dorim sa ne respectam pe noi insine. Pentru ca aceasta campanie sa se deruleze in conditii optime, avem nevoie ca cetatenii sa se implice pentru a se pastra curatenia in sector", a declarat Robert Negoita.

Pe de alta parte, el a declarat ca, incepand cu data 1 octombrie 2012, locuitorii de pe raza sectorului 3 sunt scutiti de la plata taxei de ridicare a gunoiului menajer. Valorea sa este de 9,2 lei lunar pe persoana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea