Social

#aterizare de urgenta EgyptAir # EgyptAir bomba #EgyptAir

Amenintari cu bomba la bordul unui EgyptAir! Aterizare de urgenta!

UPDATE Un avion al companiei EgyptAir, care efectua miercuri o cursa intre Cairo si Beijing, a aterizat de urgenta in Uzbekistan pe fondul unei amenintari cu bomba, a anuntat portalul de stiri Al-Wasat, citat de agentia Tass. Alarma s-a dovedit una falsa, iar avionul urmeaza sa-si reia cursa.

Potrivit informatiilor difuzate de portalul de stiri citat, angajatii aeroportului international din Cairo au primit un apel telefonic anonim cu privire la o bomba care ar fi plasata la bordul avionului, la scurt timp dupa ce acesta a decolat din Cairo.

in urma amenintarii, s-a decis ca avionul sa aterizeze de urgenta in Uzbekistan.

Toti cei 118 pasageri si 17 membri ai echipajului au fost evacuati, iar mai multe echipe de genisti verifica acum aeronava.

Incidentul are loc la aproape o luna dupa ce o aeronava a companiei EgyptAir, care zbura pe ruta Paris-Cairo, s-a prabusit in Marea Mediterana.

Serviciile de securitate au examinat aparatul, la bordul caruia nu a fost gasit explozibil.

„Avionul urmeaza sa-si reia cursa. A fost o alarma falsa, slava Domului', a declarat pentru Reuters un oficial egiptean, transmite agerpres.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea